Hem / Praktisk information

Praktisk information

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Idrott och mångfaldskonferensen som äger rum den 9-10 februari 2021. Nedan finns aktuell information till dig som konferensdeltagare.

Lunch den 9 februari
Konferensen startar kl. 12.30 

Hitta till Karlstads Universitet
Här hittar du information om hur du åker till KaU

Konferenslokal
Själva konferensen äger rum i Aula Magna på KaU, som ligger på våning två i Huvudentrén, se karta: http://www.kau.se/kontakt/campuskartor

Middagen den 9 februari

Transporter
När du anländer till Karlstad ansvarar du själv för transporten till Karlstads Universitet, kolla buss info och taxi info på hemsidan!

Registrering
Registrering från klockan 11.30 i utanför Aula Magna, följ skyltning!
Vi erbjuder busstransport till er som beställt i anmälan. För er som bor på andra hotell än Scandic Winn/Klarälven får ta sig till Winn som ligger centralast i Karlstad, se länk här!


När konferensen är slut finns det en buss klockan 13.15 från Universitetet till Karlstads centralstation (ingen förbokning - först till kvarn). Om den blir fullsatt, hänvisar vi övriga till Karlstads stadsbuss som går var 10'e minut till centrum.

Facebook och Twitter

Du kan följa konferensen på Facebook och Twitter
Facebook: Idrott och mångfald
Twitter: @idrottmangfald
#idrottmångfald

Övrig information
Vi uppdaterar kontinuerligt hemsidan för konferensen www.idrottochmangfald.se  så håll utkik där efter information. Om du har ytterligare frågor är det bara att kontakta oss.
Malin Larsson, This is a mailto link, tfn: 010-476 47 13

Än en gång, varmt välkommen till Karlstad
önskar
Arrangörsgänget för Idrott och mångfaldskonferensen 2021